Den Hartog langer bij Excelsior Maassluis

0

In navolging tot Daan Blij en de al vorig seizoen vastgelegde spelers Jean-Paul van Leeuwen, Vincent van den Berg, Daan Smith, Kevin Dercks en Sefa Kurt heeft ook Jamie den Hartog aangegeven volgend seizoen in het shirt van Excelsior Maassluis te spelen. Ook Den Hartog komt uit de eigen jeugdopleiding en heeft net als vele andere spelers inmiddels de stap richting de hoofdmacht gemaakt.

De 19-jarige Jamie den Hartog, die al zijn gehele leven bij de Tricolores speelt, maakte al op 19 mei 2019 als 1e jaars A-junior tegen De Treffers zijn debuut in de hoofdmacht als invaller. Afgelopen seizoen schoof Den Hartog als A-junior vervroegd door naar de senioren.

Na een leerzaam eerste seizoen waarin de verdediger vooral actief was in Jong Excelsior Maassluis brak hij enkele weken geleden door in het eerste elftal. In zijn basisdebuut scoorde Den Hartog als rechtsback meteen een belangrijk doelpunt in de uitwedstrijd tegen Noordwijk.

Technisch Manager Niels Redert heeft lovende woorden over voor de talentvolle verdediger. ,,Jamie den Hartog heeft zich de afgelopen periode als speler enorm ontwikkeld. Zowel fysiek als mentaal heeft hij stappen voorwaarts gemaakt. Wij zijn erg content met zijn ontwikkeling en willen hem dan ook langer binden aan onze club. Jamie is tevens een perfect voorbeeld voor onze jeugd. Een echte Excelsior Maassluis jongen die al vanaf de mini’s bij de club speelt. Wij hopen in de toekomst nog veel meer van Jamie te gaan zien!’’

Laat een antwoord achter