Barendrecht reist af naar Ermelo

0

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht reist zaterdag af naar Ermelo voor de ontmoeting met DVS ’33. Daarmee treffen de rood/witten een van de titelfavorieten en thans de nummer twee van de ranglijst van de Derde Divisie.

DVS ’33 behoort al jaren tot de topploegen in de Derde Divisie, al grepen de Veluwenaren tot nu toe wel elk jaar naast promotie naar het hoogste amateurvoetbalniveau. Dit jaar zou dat zomaar anders kunnen zijn, want de equipe van trainer Richard Plug is het seizoen solide begonnen. Acht van de tien tot nu toe gespeelde duels eindigden in een overwinning, waaronder de laatste drie wedstrijden tegen VVSB (3-1), VVOG (1-0) en Excelsior ’31 (3-1). DVS ’33 morste alleen punten tegen Harkemase Boys (2-2) en tegen Sparta Nijkerk, dat de Ermeloërs de enige nederlaag toebrachten. Mede door dat resultaat heeft lijstaanvoerder Sparta Nijkerk nu twee punten voorsprong op DVS ’33.

Barendrecht boekte de afgelopen twee duels weer een resultaat. In Veenendaal werd door een late treffer met 2-1 gewonnen bij DOVO en afgelopen zaterdag sleepten de rood/witten in de slotfase een punt uit het vuur tegen de beloften van Almere City (2-2). Trainer Jack van den Berg zag zijn ploeg dus veerkracht tonen in een seizoen waarin Barendrecht moeite heeft om de middenmoot op de ranglijst bij te benen. Een nieuw resultaat in Ermelo zou de plek in de middenmoot van de ranglijst dus verder verstevigen voor de rood/witten.

Het duel tussen DVS ’33 en Barendrecht begint zaterdag om 14.30 uur in Ermelo.

Foto: Cees Bakker

Bron: Barendrecht.nl

Laat een antwoord achter