Barendrecht ontvangt Jong Almere City

0

Barendrecht neemt het zaterdag in de elfde speelronde van de Derde Divisie op tegen Jong Almere City. De Almeerse beloften zijn zaterdagmiddag te gast op sportpark De Bongerd.

Barendrecht proefde afgelopen weekend weer eens het zoet van de overwinning. In Veenendaal werd DOVO met 2-1 verslagen. Invaller Marouane Bakour kopte vlak voor tijd uit een vrije trap van Tim Eekman de winnende treffer tegen de touwen. Na vier nederlagen op rij zorgde de zege voor opluchting bij de Bongerdbewoners, al smaakt de overwinning natuurlijk naar meer en wil Barendrecht zaterdag graag Jong Almere passeren op de ranglijst.

De gasten uit Almere begonnen het seizoen met een serie indrukwekkende overwinningen. Na drie speelrondes en evenveel zeges had de ploeg al dertien keer gescoord. Na de bliksemstart zakte ook Jong Almere echter wat weg op de ranglijst. De laatste twee competitieduels gingen verloren tegen respectievelijk Ter Leede (0-1) en de amateurs van Ajax (1-3). Daardoor heeft Jong Almere voorafgaand aan deze speelronde maar één punt meer dan Barendrecht, al moet gezegd dat de ploeg nog wel een duel tegoed heeft ten opzichte van de Bongerdbewoners.

De wedstrijd tussen Barendrecht en Jong Almere City FC begint zaterdag om 14.30 uur op De Bongerd.Barendrecht ontvangt Jong Almere City

Laat een antwoord achter