ASWH blijft puntloos op vreemde bodem na verlies bij GVVV

0

De slechte reeks op vreemde bodem duurt ook na vanmiddag nog altijd voort voor ASWH.

Op sportpark Panhuis in Veenendaal ging de ploeg van trainer Rogier Veenstra met 3-0 onderuit. Daardoor hebben de Ambachters nog altijd geen punt behaald in een uitwedstrijd. Binnen het kwartier keek ASWH al tegen een achterstand aan, waardoor de ploeg opnieuw in de achtervolging werd gedwongen.

Alle hoop op een goed resultaat vervloog kort na rust toen de gastheren de eerste aanval direct omzetten in de 2-0. Hoewel ASWH echt wel probeerde een aansluitingstreffer te forceren, viel het volgende doelpunt wederom aan de andere kant. Daarmee besliste GVVV de wedstrijd en keerde ASWH opnieuw met lege handen huiswaarts. Op de ranglijst blijven de Ambachters zeventiende.

GVVV – ASWH 3-0 (1-0). 12. 1-0 Berry Powel 47. 2-0 Jeremy de Graaf 65. 3-0 Berry Powel.

Scheidsrechter: Jannick van der Laan

GVVV: Johan Jansen; Corné Davelaar, Wesley Goeman, Laurens van der Voort, Taoufik Adnane; Damiano Schet (73. Patrick Prosper Fini), Mart de Jong, Robin Mulder, Danny de Leeuw; Berry Powel (74. Soufiane Laghmouchi), Jeremy de Graaf (67. Jesse van Nieuwkerk)

ASWH: Michel Franken; Clarence Bijl, Josimar Lima, Gilmaro van de Werp, Lorenzo Braaf; Fabian Korporaal, Nick Slotboom (46. Koen Wesdorp), Lars Bosscha (79. Kenny Anderson); Lester Pires, Jesper van den Bosch (37. Abderrahim Loukili), Sam van de Kreeke

Laat een antwoord achter