Ammerstol heeft geen trek in restant bij Moordrecht

1

De wedstrijd Moordrecht-Ammerstol, die op 19 oktober in de 72ste minuut bij een 2-1 stand in het voordeel van de thuisclub gestaakt werd vanwege een incident, waarbij Ammerstol-speler Thijs Schmidt een gebroken kaak opliep, wordt zaterdag 16 november niet uitgespeeld.

Aanvankelijk stond deze gestaakte wedstrijd op het inhaalprogramma voor het komend weekeinde vermeld, maar Ammerstol liet weten geen trek te hebben in het restant.

,,Wij hebben geen zin om na alles wat er gebeurd is, voor de resterende minuten naar Moordrecht toe te gaan,” aldus Ammerstol-voorzitter Michel Rabouw. ,,De KNVB is op de hoogte. Wij vinden het geen probleem dat Moordrecht de drie winstpunten krijgt.”

Moordrecht – Ammerstol gestaakt: ‘Speler breekt kaak tegenstander’

1 reactie
  1. Daan Noorlander zegt

    kan ik begrijpen.geweld hoort niet op het voetbalveld

Laat een antwoord achter