2C: Derby tussen Oliveo en RKDEO op zaterdagavond

0

Wippolder en HVV doen nog steeds mee in de kopgroep, maar ook RKDEO en Oliveo hebben het vizier nog steeds naar boven gericht. Zaterdagmiddag (15.30 uur) staat al het interessante treffen op het programma, namelijk de dorpenderby tussen Oliveo en RKDEO.

RKDEO (vijfde met 12 uit 7) en Oliveo (zesde met 11 uit 6) staan zaterdag al tegenover elkaar. De trainers Wesley Epskamp (foto) (RKDEO) en Jeroen Hoefnagel (Oliveo) weten dat aansluiting bij de kopgroep de doelstelling is. Oliveo heeft bovendien iets goed te maken voor het verlies van een week terug tegen Wilhelmus. Overigens kwamen de Nootdorpers thuis niet verder dan 1-1 tegen DOSR.

Helpen

Wilhelmus kan de achtervolgers een handje helpen als het op eigen veld koploper Hillegom een nederlaag weet toe te brengen. Wippolder moet voor eigen aanhang een aanval van Foreholte zien af te slaan. De bezoekers uit Voorhout hebben maar een punt minder dan het team van trainer Ronald Hes. Laakkwartier mag uit bij Altior niet verliezen om in punten niet gepasseerd te worden door de gastheren.

Lukken

HVV wil mee blijven doen in de kopgroep en dat zou op de Diepput toch moeten lukken tegen ASC, dat overigens vorige weekend wel de volle buit pakte tegen Laakkwartier. De mannen van trainer André Wetzel moeten dus op hun hoede zijn. HMSH – dat onlangs vijf punten in mindering kreeg en dus op -2 staat al is het even afwachten wat het beroep oplevert – speelt aan de Vrederustlaan in den haag tegen Teylingen. Trainer Laurens Sandell zou graag met Concordia de eerste zege begroeten en daarvoor zijn er mogelijkheden thuis tegen DOSR. Bovendien zouden de Delftenaren bij winst op zeker de laatste plaats verlaten.

Laat een antwoord achter