ZBVH verliest van vv Pernis in doelpuntrijke wedstrijd

0

ZBZBVH is er niet in geslaagd de uitwedstrijd tegen vv Pernis te winnen. Na 90 minuten stond er een 4-3 eindstand voor de thuisploeg op het scorebord. Vanaf het begin ontstond een gelijkwaardige wedstrijd, maar zonder echt grote kansen voor beide teams. Wel kon Pernis een aantal keer gevaarlijk worden vanuit inworpen, die tot ver in de zestien bij ZBVH. Dit leverde na 28 minuten ook de 1-0 op, waarbij de bal werd teruggelegd en vanaf tien meter kon worden binnengeschoten. Hierna een kans voor ZBVH, maar een inzet van dichtbij van Robin Konijnendijk nog van de lijn worden gered. Enkele minuten voor rust viel ook de 2-0, op vrijwel identieke wijze als de 1-0. Ook hier werd niet voldoende druk op de bal gezet, waardoor deze vrij eenvoudig binnen kon worden geschoten.

De tweede helft was vijf minuten onderweg toen ook de 3-0 viel. De linksbuiten van Pernis was weg via de linkerflank en kon de bal onder Yarno Teuling doorschuiven. Twan Breure was intussen doorgeschoven naar het middenveld en dit leek goed uit te pakken. Met een schot tegen de onderkant van de lat was hij dichtbij een treffer. Die treffer viel na een uur spelen alsnog. Mark Burger was opgestoomd via de linkerflank en schoot binnenkant paal in de verre hoek binnen. ZBVH drukte hierna verder door. Ferdinand Cats was tweemaal dicht bij de 3-2, maar wipte de bal eerst over het doel en schoot hierna net voorlangs. In de 83e minuut leek Pernis de wedstrijd te beslissen, door een snelle counter af te ronden. Echter enkele minuten voor het einde schoot Twan Breure de 4-2 binnen. Een minuut later werd het door een eigen doelpunt zelfs 4-3. ZBVH probeerde in de laatste minuut nog een gelijkmaker te forceren. Het kreeg hier nog een grote mogelijkheid voor, maar een vrije trap vanuit kansrijke positie werd door Robin Konijnendijk over geschoten. Hiermee eindigde een doelpuntrijke middag in een 4-3 overwinning voor de thuisploeg.

Laat een antwoord achter