Veel frustraties bij GOZ – Piershil

0

Piershil heeft de streekderby tegen GOZ met 3-0 verloren, halverwege leidden de gastheren uit Mijnsheerenland met 1-0.

Noodzakelijkerwijs moest Piershil het accent weer op de verdediging leggen, het komt eenvoudigweg kwaliteit en veel routine tekort om ook aanvallend een woordje mee te spreken.

Een zondagsschot van Niels de Ruiter betekende vanuit onmogelijke hoek 1-0, een tegenvaller voor de roodwitten die een half uur stand wisten te houden. ,,Als de schoen van Carlos drie centimeter langer was geweest dan hadden we zelf met 0-1 kunnen voorkomen”, zo keek trainer John van der Toorn terug op een schaars aanvalsmoment van zijn ploeg.

Na de thee veranderende er weinig aan het spelbeeld. Onder leiding van Roy van Taanom wist de defensie van Piershil de schade beperkt te houden, op het middenveld was Chris Groenendijk een nuttige stofzuiger voor de Piershillenaars. Een vervelend incident gooide daarna een schaduw over het slot, beide ploegen deden zichzelf tekort met alle frustraties.

Kevin Wolf voelde zich geïntimideerd en gaf met trappen en slaan weinig keuze aan de goed leidende arbiter Homes. Met tien man was het duel meteen gespeeld, zo zag ook trainer Van der Toorn: ,,Niet langs daarna een even onnodige als terechte strafschop betekende meteen dat het duel op slot zat”. In de slotfase was het Ferry de Heer die zijn tweede maakte van de middag en voor de statistieken de eindstand op 3-0 bepaalde.

Laat een antwoord achter