Van Hooijdonk: ‘De selectie voelt wat mij betreft een beetje als een invalide aan’

12

Pierre van Hooijdonk is niet te spreken over Feyenoord. De voormalig topscorer van Feyenoord vindt dat de selectie van Feyenoord invalide aanvoelt. ”Je kan deze selectie blijkbaar geen drie wedstrijden in de week laten spelen. Het voelt een beetje invalide aan. Karsdorp, Narsingh en Fer kunnen dit bijvoorbeeld niet en Fer heeft al eens een aantal snipperdagen moeten nemen.” Jaap Stam is wellicht niet de juiste trainer voor Feyenoord op dit moment. “Feyenoord had nooit een coach moeten aanstellen met zo weinig ervaring. In de wetenschap dat dit een moeilijk en zwaar jaar zou worden.

Wat betreft Van Hooijdonk had Feyenoord ook niet Jaap stam aan moeten trekken als trainer. ”Feyenoord had nooit een trainer met zo weinig ervaring moeten aanstellen. Je wist dat dit een zwaar jaar zou worden.”

12 Comments
 1. Jan Bertus De Vries zegt

  Ja dat klopt hij moet echt weg dit wordt niks met hem

 2. Martin Collens zegt

  Was tegen Porto niks van te merken, het is gewoon abc. Dat met de komst van Jaap Stam kennelijk niks is veranderd.
  Weten veldspelers zich wel op te laden voor de grote wedstrijden, dus in ieder geval dan wel winnen over 2 weken van Ajax, en de kleine potjes, vooral uit zijn een soort bijzaak, dan klopt er iets niet met de mentaliteit. Kan ik kritiek hebben, nog steeds op Advocaat dat die destijds het toenmalige Nederlands elftal zo slap liet aantreden, en het niet behaalde WK dat feit werd. De guys van nu hadden er toen ook al bij kunnen zijn.
  Maar als clubtrainer weet die de gasten toch telkens te prikkelen, en zo’n man mot je dus hebben. Of Henk Fraser, mijn meest geliefde veldtrainer.

 3. Marijke Bazen-Reudink zegt

  Helaas gelijk

 4. Jan Bertus De Vries zegt

  Iedereen vraag zich af waarom die speler van 7 miljoen op de bank ja hij leg het uit nou dit is echt niet normaal probeer het maar jaap

 5. Ronald Molendijk zegt

  NAC heeft ook advies van hem aangenomen, laat Feyenoord nou maar niet naar hem luisteren.

 6. Ron Van Loon zegt

  Zeker het zijn de lamme tegen de blinden

 7. John Uijen zegt

  Hoezo is hij ook geselecteerd. Ha ha

 8. Edwin Bakker zegt

  V. Hooijdonk beetje respect voor een invalide

 9. De Badman zegt

  Weet Pierre hoe dat voelt als een invalide ? Alleen hij kan zo’n dom antwoord geven .

 10. John van Alphen Sr. zegt

  Waterverf

 11. Gerard Storm zegt

  STOP nou eens Met dat NEGATIEVE gezijk jij zit bij de verraders op te scheppen over de neuzen jij heb ook je status te danken aan Feyenoord

 12. Michael En Tanny Hemsen zegt

  Je ziet ook dat bij veel spelers de conditie slecht is,Ik vind dat onbegrijpelijk en vraag mij af hoe de traning eruit ziet.
  En als ze een goede wedstrijd spelen moeten ze het daarna bezuren omdat hun conditie slecht het is te triest voor woorden
  Gr Tanny

Laat een antwoord achter