Van Gelder: ‘Beperkende en nadelige clausule in nieuw stadion’

16

Volgens Jack van Gelder zitten er in de overeenkomst van Feyenoord met het nieuwe stadion enkele valkuilen. Dat laat Van Gelder wetenbij Rondo op Ziggo Sport.

“Ik heb begrepen, maar dat komt binnenkort weleens naar buiten, als dat nieuwe stadion er komt, dan krijgt Feyenoord een gelimiteerde som per jaar als bespeler van het stadion, ongeveer twintig miljoen euro. Daar zit voor Feyenoord niet zo’n grote groeimogelijkheid in, dus dat zou voor de club heel erg beperkend zijn”, stelt Van Gelder.

Afgelopen week kwam het nieuwe stadion dichterbij nadat de aandelen van Sportclub Feyenoord werden opgesplitst.

16 Comments
 1. Mijndert Schrik zegt

  Komt er weer een

 2. Peter Klare zegt

  Weer een prachtige opmerking van een 020 fan.Deze man niet serieus nemen

 3. Jeffrey Klarenbeek zegt

  Rinze Pietersma dan krijg je wel gelijk van me want heeft geen zin om weg te gaan je moet er wel financieel op vooruit gaan en steeds meer.

 4. Henk Kats zegt

  Wat een eikel.

 5. Rinze Pietersma zegt

  STOPFEYENOORDSHITTY

 6. Bert Timmer zegt

  Ruud van Gelder jij weer. Oh nee was Jack.

 7. Ruud van Gelder zegt

  It was’nt me Bert Timmer

 8. Joop Van Den Heuvel zegt

  Bouwen aub en zsm

 9. Martin van Liere zegt

  Niet nodig

 10. Corrie Snel zegt

  Waar bemoeid hij zich mee
  Laat hij het nou maar bij Ajax houden

 11. Charles Versnick zegt

  Beperkende en nadelige clausules zijn ook verbonden aan het huidige Stadion Feijenoord. Vandaar dus dat de beleidsmakers bepaald hebben te gaan voor afbraak en nieuwbouw. Vertel eens wat nieuws, dit hele dossier suddert maar liefst zeven jaar door met besluiteloosheid en dit soort onverifieerbare vermoedens. Het stagneert alleen maar, er gebeurt verder weinig. Intussen levert de voetbalclub een zoveelste wanprestatie in Sittard tegen een club die tijdens de eerste 8 competitiewedstrijden geen enkele overwinning geboekt heeft en dankzij Feyenoord het puntentotaal kon verdubbelen.

 12. Robert Rosman zegt

  Wie en wat gaat daar spelen dan?

 13. Martin Collens zegt

  Er wordt in ieder geval géén rekening gehouden met de supporters want die zijn uiteindelijk bindend tot het bestaansrecht van tot heden de magistrale Kuip. Dan is good old van Gelder 1 der speculanten, anderen babbelkundigen aan babbeltafels dito, maar uiteindelijk zijn het de dramdoosjes die dat beoogd nieuw geheel er doorheen willen drukken. Kan je best wel kwalijk noemen wanneer er niet op een mening van de supporters die al tientallen jaren naar het mooiste stadion, van in ieder geval Nederland gaan wordt geluisterd.

 14. Tom Lamers zegt

  Zegt meneertje van studio neus.

 15. Marciano Kluivert zegt

  Deze wijs(neus) denkt overal verstand van te hebben, dus geeft hij maar ala dol zijn mening over de zgn twijfelachtige constructie in het nadeel van Feyenoord. Waarschijnlijk ingegeven door zijn afgunst mbt het prachtige hypermoderne stadion dat zal verrijzen in Rotterdam-Zuid.

 16. Frans En Gonny Nugteren zegt

  Laat toch kletsen die stoker

Laat een antwoord achter