Steef Buijs en Rijsoord per direct uit elkaar

8

De wegen van Rijsoord en Steef Buijs scheiden per direct. De oefenmeester was bezig aan zijn tweede seizoen bij de zaterdag hoofdklasser.

Buijs was eerder trainer bij onder andere RVVH, SV Slikkerveer, Nieuwenhoorn, Sportclub Feyenoord, Brielle en BVV Barendrecht. Onder leiding van Buijs promoveerde Rijsoord afgelopen seizoen naar de zaterdag hoofdklasse.

Rijsoord verloor afgelopen zaterdag met 4-0 bij AZSV. Na zeven wedstrijden neemt Rijsoord met 5 punten de 14de plaats in de zaterdag hoofdklasse A in. Assistent-trainer Danny Wijnstekers zal de komende periode het hoofdtrainerschap invullen.

8 Comments
 1. Arie Pol zegt

  Net of een andere trainer het wel beter maakt . Gewoon in de top van de eerste klassse meedoen .is beter en leuker te klein voor de hoofdklasse en te groot voor de eerste klasse. Maar ik hoop wel dat ze beter gaan draaien

 2. Marjan Schoors zegt

  Harro de Reus

 3. Richard Wessels zegt

  André Van de Andre En Joke van der Wulp oohh ooh

 4. Samantha Josephine zegt

  Melvin Spruijt

 5. Kees Schriel zegt

  Jammer van de verkeerde foto

 6. Arie van Wingerden zegt

  Inderdaad heel jammer dat dit heeft moeten plaats vinden terwijl helaas de contouren van dit toch wel trieste debacle al vroeg zichtbaar waren!
  Met het behaalde kampioenschap was niets mis dat werd verdiend binnen gehaald.
  Alleen je moet je eigen dan wel goed voorbereiden op het verblijf in de Hoofdklasse. En dat is het heikele punt sterkhouders in de selectie vertrokken naar elders en heeft de leiding toen geprobeerd dit enigszins op te vangen?
  Het spelen in de Hoofdklasse daar mag je toch trots op zijn. Kom op Rijsoord toon je veerkracht en laat de leiding eens tonen daadkrachtig te kunnen zijn!
  Zoals het nu is verlopen zijn er alleen maar verliezers en juist dat is betreurenswaardig !

 7. Ron Godschalk zegt

  Echt triest soms die voetballerij het ene jaar ben je de beste trainer die er is en het andere jaar kan je er zg niets meer van blijf het vreemd vinden .

 8. RobertVerhoef zegt

  Eens met Arie van Wingerden. Steef Buijs zal ongetwijfeld zijn aandeel hebben gehad in het mooie kampioenschap, maar voor dit seizoen een goede zaak dat Buijs en Rijsoord uit elkaar zijn gegaan. De voorbereiding op de hoofdklasse is veel te laat gestart, waardoor er met een achterstand aan de competitie is begonnen. Een beoogd belangrijke speler (Breidel) besloot vóór de competitiestart toch terug te gaan naar zijn oude club, en verbond dit besluit aan Buijs. De tweede topscorer van vorig seizoen (ondanks zeer beperkt aantal speelminuten) Jimmy van der Vaart krijgt nauwelijks een kans, terwijl het scorend vermogen in de voorhoede nihil is. Het veldspel van Rijsoord, ook vorig seizoen al, is deprimerend en op angst voor verlies gebaseerd. Buijs liet zich eerder in een interview te lezen op Voetbalopzaterdag.com ontvallen dat “de ambities van Rijsoord in de eerste klasse liggen”. Als je dat als lid van de selectie van Rijsoord leest kan ik me voorstellen dat de 100% strijd en drang om dit seizoen het hoofdklasserschap te handhaven niet aanwezig is.

Laat een antwoord achter