Sparta wil Dervisoglu ondanks transfer behouden

0

Henk van Stee neemt in december contact op met het Engelse Brentford om de toekomst van Halil Dervisoglu te bespreken.

De aanvaller werd afgelopen zomer overgenomen door de huidige nummer 17 van de Championship en zal volgens afspraak per 1 januari de oversteek maken. Ondanks deze afspraak lijkt er in Rotterdam-West de hoop te zijn ontstaan dat de groeibriljant het seizoen wellicht bij Sparta zal afmaken. Dat laat van Stee laat in de Voetbal International van deze week weten.

“De gedachte dat een heel seizoen in de Eredivisie goed zou zijn voor hem kan ik wel volgen, maar dat is niet aan ons. Ik ga na 1 december contact opnemen met Brentford over de situatie. We moeten natuurlijk tijdig weten waar we aan toe zijn.” aldus de Schiedammer.

Laat een antwoord achter