Rockanje sluit door veiligheid bijvelden

1

Rockanje moet het de komende periode zonder haar bijvelden doen. De zaterdag vierdeklasser laat op haar website weten dat er na werkzaamheden op het voormalige vierde veld een onveilige situatie is ontstaan op de overige velden. Dit komt voor de drainage die in de velden ligt.

Eind vorige week is er begonnen met de aanleg van een waterpartij op het voormalige veld 4 van vv Rockanje, ook de singel die als afwatering geld voor alle velden maakt deel uit van dit werk. Doordat het gedeelte waar de graafwerkzaamheden plaats vonden niet was afgezet is de situatie als gevaarlijk beoordeeld met name voor de jeugd.

Doordat ook de afwatering van de velden verstoord was dreigde zelfs het complex geheel te worden afgekeurd. Inmiddels zijn door gemeente en aannemer maatregelen getroffen door een hekwerk te plaatsen. Ook is er een pomp geïnstalleerd om de afwatering weer te late functioneren.

1 reactie
  1. De Strandjutter zegt

    De bijvelden zijn vrijgegeven, dus alle velden zijn weer in gebruik.

Laat een antwoord achter