Officieel: Geertruida tekent nieuw contract bij Feyenoord

1

Lutsharel Geertruida heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. De 19-jarige verdediger zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis die hem tot medio 2022 aan Feyenoord verbindt. Het vorige contract van Geertruida liep tot de zomer van 2020.

Geertruida begon met voetballen bij de Rotterdamse voetbalvereniging Overmaas. Sinds 2012 maakt de verdediger deel uit van Feyenoord Academy, waar hij zich sterk ontwikkelde en uitgroeide tot jeugdinternational. Op 26 oktober 2017 maakte de Rotterdammer zijn debuut in Feyenoord 1, een klein half jaar nadat hij zijn eerste profcontract bij de club tekende.

Foto: Mischa Keemink

1 reactie
  1. Rotterdammert zegt

    Vraag me af of die het gaat redden..

Laat een antwoord achter