KNVB schorst Wolf (Piershil) voor rest van het seizoen

7

De aanklager van de KNVB heeft voor Piershil-speler Kevin Wolf een zware straf uitgesproken. De voetballer van de zaterdag vierdeklasser is voor de rest van het seizoen uitgesloten. 

Wolf mag tot en met 15 juni 2020 niet in actie komen. Wolf kreeg in het duel tegen GOZ twee rode kaarten. De KNVB onderzocht daarna de zaak en besloot Wolfs voor bijna negen maanden uit te sluiten. Wolf kan tegen de uitspraak in beroep.

7 Comments
 1. Justin van der Horst zegt

  Knjb

 2. Sven Tilleman zegt

  Moord gepleegd?

 3. Mucahit Kolukirik zegt

  Ukbe Arslan

 4. Jon Ten Hove zegt

  Matthijs Verstrate 2 rode in 1 wedstrijd ?

 5. Eric Jansen zegt

  Zonde voor zo’n mooie club Arjan van Velzen

 6. Martin Collens zegt

  Kan dat ook doorgeslagen vormen noemen in het verlengde van het al reeds onnatuurlijke gehannes inzake die dooie var. Een dood ding.
  Blijft zo weinig meer over van puur mannelijk veldspel waarbij elke voetballer in dienst drift nog steeds mens is en geen regelbaar apparaat.
  In die pot bij de zaterdag amateurs Spakenburg tegen de IJselmeervogels kreeg er ook al 1 rood. Voor een overtreding die de Koemannetjes ook al uithaalden, zelfs jegens elkaar, Davids en Seedorf dito.
  Kan dat dan nog altijd niet zo netjes noemen maar dan is rood ook wel weer doorslaand in deze want wat wil je dan als voetbalvolk.
  Dat ze elkaar aan de haartjes gaan trekken of zo. De ogen uitkrabben.
  Ik hou van mannelijk hard, en als even ken fair spel op de grens van het toelaatbare. Zijn niet van suikergoed zeg. Dus de zogenoemde voetbalsupporters mogen zich ook wel eens laten horen of zien in het beklag dat de knvb met al die gladnekkies en het gewichtige gedoe van die mooie voetbalsport niet sec een damessport gaat maken.
  En ik trap wel af hoor.

 7. Hans Knops zegt

  Youri Kievit komt bekend voor zeker voor jou 😉

Laat een antwoord achter