KNVB gaat pupillen herindelen

0

De eerste fase van de pilot in West I en West II zit er bijna op. Komend weekend (12 en 13 oktober) spelen de pupillen de laatste wedstrijd van de eerste reeks. Daarna gaan de competitieleiders de herindelingen maken.

Met ingang van dit seizoen is in West I en West II een andere opzet van de competitie voor pupillen gestart. Onder 8 tot en met Onder 10 spelen vier korte reeksen en Onder 11 en Onder 12 spelen drie reeksen. Na iedere reeks kan herindeling plaatsvinden. Komend weekend wordt de eerste reeks afgesloten.

Inschrijven nieuw team

Het inschrijven van een nieuw team is altijd mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar KNVB Contact, met de voorkeurstijd en de gewenste klasse. Het nieuwe team wordt, indien er plaats beschikbaar is, direct ingedeeld. Nieuwe teams kunnen zonder wedstrijdwijzigingen ingedeeld worden tussen de twee fases. Inschrijvingen die voor maandag 14 oktober 2019 binnen zijn gekomen, worden direct meegenomen bij de nieuwe indeling. Voor alle inschrijvingen die op of na 14 oktober 2019 worden ontvangen, geldt dat de teams worden ingedeeld indien er plaats beschikbaar is.

Belangrijke data voor de herindelingen

  • O8, O9 en O10 spelen in vier korte reeksen gaan spelen zonder bekervoetbal, waarin na iedere reeks een herindeling plaats kan vinden.
  • O11 en O12 spelen in drie reeksen met bekervoetbal, waarin na iedere reeks een herindeling plaats kan vinden.
  • Uiterlijk maandag 28 oktober volgt de publicatie van de tweede reeks, die gespeeld wordt tussen 2 november en 14 december.

Laat een antwoord achter