Jack Elkins schiet HOV/DJSCR naast REMO

0

Vandaag stond de uitwedstrijd voor HOV/DJSCR tegen het Haagse REMO op het programma.  Na de overwinning op SEP van vorige week wilde de spelers van Trainer Aitor Spetter graag de positieve lijn doorzetten en uit de onderste regionen blijven. De trainer van HOV/DJSCR had zijn spelers geïnstrueerd om scherp voor de dag te komen om een goed resultaat mee terug te nemen naar Crooswijk.

Beide ploegen begonnen voortvarend aan de wedstrijd. De meeste kansen waren voor HOV/DJSCR maar elke keer was het net niet. Ook als je een wedstrijd naar je toe wilt trekken moet je deze kansen benutten.  Vlak voor het rustsignaal kwam REMO op voorsprong door een vrije trap die van richting veranderde en belande achter doelman Mo Zanane 1-0. Dit was de ruststand.

Na de thee had trainer Aitor Spetter luid en duidelijk verteld wat er verwacht werd van zijn elftal. Tweede helft was voor HOV/DJSCR. Wederom waren er diverse mogelijkheden om afstand te nemen van REMO. Maar de kansen werden niet benut. Uiteindelijk kwam de bal bij Jack Elkins die de gelijkmaker binnen schoot. 1-1 was meer en meer verdient. HOV/DJSCR had gehoopt een beter resultaat. Omdat de concurrenten ook punten verspeelde stijgt HOV/DJSCR naar plek 7. Volgende week komt Charlois naar “de Bosdreef”. Al met al een leuke wedstrijd op het programma.

Laat een antwoord achter