Op sportpark de Bosdreef stond vandaag de wedstrijd tegen HWD op het programma.  Beide ploegen wachten nog altijd op de eerste overwinning. De mannen van Trainer Aitor Spetter kwamen 1e helft sterk uit de startblokken. De onderuit gehaalde Maurice Vd Linden werd de penalty benut door aanvoerder Rachid el Khalifi 1-0. Direct na de aftrap kwam HWD er niet meer uit. Hierdoor scoorde Jaouad el Morabit de 2-0 met een afstandschot. Verder kwam HOV DJSCR niet in de problemen tot aan het fluitsignaal voor de rust. 

Na de rust kwam HWD sterk uit de startblokken. Het team van Ali Rziki kreeg vleugels en zette de achterstand om in een voorsprong tot 2-3. HOV/DJSCR had de gehele tweede helft niets in te brengen. Het was te danken aan doelman Mo Zanane die diverse mogelijkheden onschadelijk maakte. Uiteindelijk bracht Jaouad el Morabit de gelijkmaker op het bord 3-3.

HOV DJSCR kreeg nog diverse mogelijkheden onder wie Diamant Makwibuka om de overwinning binnen te slepen maar dat mocht niet baten. Volgende week speelt de club uit Crooswijk uit bij SEP in Delft. De aftrap is 14.00 uur.

Opstelling: Mo Zanane, Zohair Hasnaoui, Lorenz Mowlabaks, Dogükan Alagöz, Chris Salazar, Mertcan Kayabal, Soufian Dohour, Rachid el Khalifi, Jack Elkins, Maurice Vd Linden, Jaouad el Morabit.