HOV/DJSCR krijgt te weinig tegen Alphen

0

Vandaag op het regenachtige sportpark de Bijlen stond de wedstrijd Alphen tegen HOV DJSCR op het programma. De scheidsrechter had gefloten voor het begin en Alphen kwam er goed uit en stond oog in oog met de doelman van HOV DJSCR. Deze werd onschadelijk gemaakt. Het veldspel ging over en weer. Dan was het Alphen die kansen kreeg en daarna kreeg HOV DJSCR grip op de wedstrijd. Kregen diverse mogelijkheden om op voorsprong te komen. Maar de brilstand bleef op het scorebord staan.

Na de rust kwam de ploeg van trainer Aitor Spetter sterk uit de kleedkamer en creëerde kansen. Uiteindelijk kreeg aanvoerder Rachid el Khalifi een mogelijkheid en die verzilverde hij met een lob over de doelman van Alphen  0-1.

HOV DJSCR kreeg meerdere mogelijkheden om de voorsprong te vergroten maar verzuimde. HOV DJSCR zat op rozen totdat er 3 minuten voor tijd een vrije trap werd gegeven voor Alphen. Deze werd benut door Alphen en stond het weer gelijk 1-1.

Dit was uiteindelijk zuur voor HOV DJSCR want het had meer als verdient de drie punten mee willen nemen naar Rotterdam. 

Volgende week staat HWD op het programma. Al met al een strijdend HOV DJSCR gezien wat eigenlijk te laag staat op de ranglijst.

Opstelling: Mo Zanane, Zohair Hasnaoui, Lorenz Mowlabaks, Dogükan Alagöz, Amado Cahuma, Mertcan Kayabal, Diamant Makubikwa, Soufian Dohour, Rachid el Khalifi (a), Chris Salazar, Jaouad Morabit.

Wissels:

Mertcan Kayabal voor Amine el Oiskhiri 

Diamant Makubikwa voor Achmed Assaih.

Laat een antwoord achter