Feyenoord-supporters furieus na verkoop aandelen

14

De supporters van Feyenoord steken op Twitter niet onder stoelen of banken dat zij boos en teleurgesteld zijn in de Sportclub Feyenoord.

De leden van de Sportclub Feyenoord stemden in met de opsplitsing van aandelen naar De Kromme Zandweg B.V. en daardoor verliest de Sportclub de macht en het meerderheidsbelang in De Kuip.

Onderstaand enkele reacties op Twitter

14 Comments
 1. René Warnaar zegt

  Waarom niet blij?

 2. Daan Noorlander zegt

  ik heb geen twitter maar ben ook niet blij

 3. Martijn Wessels zegt

  ikke ook niet

 4. Dennis Surksum zegt

  Als het klopt dat een szkaart fan 700 euro minimaal is zit er 20000 man in dat stadion

 5. Marco de Vos zegt

  Ik begrijp dat alle tegenstanders per direct alle banden met BVO en SC Feyenoord verbreken en ook nooit meer zullen komen???? Scheelt in ieder geval heel veel negatieve energie. De overgrote meerderheid (92%!!!) heeft beslist en in een gezonde DEMOCRATIE betekend dat, dat je blijkbaar geen overtuigend bewijs hebt kunnen aanleveren! Dan verlies je dus en heb je de uitslag te respecteren! Als het 50-50 was geweest, dan had je nog een punt kunnen hebben! Jammer maar helaas! De toekomst zal uitwijzen of het de juiste beslissing is! Ik weet wel dat in 1934 ook zo’n controversieel besluit is geweest om een gigantisch groot stadion te bouwen in een open weiland, waar verder niets was! Een groep supporters was toen ook enorm tegen het megalomane project: Dat kon NOOIT iets worden, zeker gezien de crisisjaren ’30, een vertrek van de Kromme Zandweg zou de ‘doodsteek’ zijn voor de club! Kijk eens wat het ons cluppie gebracht heeft!! De Geschiedenis herhaalt zich! Ik ben niet zo’n zwartkijker. Ik zie best wel ‘gevaren’, maar ook mogelijkheden! En de mogelijkheden zijn groter en talrijker als de gevaren!

  Nogmaals: De toekomst zal het uitwijzen!

 6. Martin Collens zegt

  Daar komt dan wie weet ook het gedram van dat nieuwe beoogde soort van stadion vandaan. Bij een nul binding met die voetbaltempel die er al staat is dat voorstelbaar wanneer het eigen beheer weg komt te vallen wanneer aandelen worden verkocht.

 7. Marcel Schuurmans zegt

  Het grootste gedeelte van het interview zeggen die 2 heren dat de beslissing van vanavond niets te maken heeft met een nieuw stadion.

  Aan het eind van hetzelfde interview zegt de heer Ultee dat ze van de BVO ‘de verzekering’ hebben dat die voor een nieuw stadion zijn.

  Plus laat Ultee duidelijk merken dat De Kuip met zijn 80 jaar (te) oud is.

  Kortom, er moest en zou een nieuw stadion komen. Zowel het stadion, de sportclub als de BVO.

  Voor de rest had de stemming vanavond niets met een nieuw stadion te maken. Echt niet. “Geen dubbele agenda’s. Recht door zee. Rotterdams”. Sodemieter toch op.

  Het woord ‘familie’ werd graag een paar keer genoemd. Een ‘warm nest’.
  Ook dat ‘de leden’ (mede eigenaars/aandeelhouders De Kuip) voor de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen hebben gekozen.

  Wie nemen ze nu in de maling? Meningsverschillen prima, maar behandel de voorstanders van De Kuip niet als debielen.

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/186810/Aandelen-Sportclub-Feyenoord-naar-Kromme-Zandweg

 8. Hans van den Hurk zegt

  Ga maar alvast sparen voor de seizoenkaart

 9. Ruud Seegers zegt

  als supporters de macht krijgen kan je de club beter opdoeken.

 10. Ed Spruit zegt

  Sportclub Feyenoord…corrupte VERRADERS!!!

 11. Thimo Schoonbeek zegt

  NSB’ers…

 12. Bert van de Biesebos zegt

  Feyenoord speelt in het mooiste stadion van Nederland en heeft het beste grasveld van Nederland en toch ben ik voorstander van een nieuw stadion. Wil Feyenoord mee blijven doen in de top van Nederland dan zullen ze vooruit moeten en laat ik eerlijk zijn, ook ik zal met pijn in mn hart afscheid nemen van onze vertrouwde KUIP. Feyenoord moet verder en moet er meer geld binnenkomen en dat lukt niet alleen met een potje voetbal. Er zullen meer activiteiten in de nieuwe KUIP plaats gaan vinden en weer internationale wedstrijden en finales. Willen de tegenstanders van de nieuwe KUIP dit niet? Willen jullie dan zo door blijven modderen? Kijk eens diep in je hart en je wilt toch ook dat ONS Feyenoord weer mee gaat spelen in Nederland en Europa.

 13. Marco De Niet zegt

  Ze t spul verraden ik ga nooit meer seizoen kaart verkocht succes ermee

 14. Joop Vanhees zegt

  ikik gaat weer kijken

Laat een antwoord achter