FC Social Challenge Cup gaat weer beginnen (Video)

0

De FC Social Challenge Cup gaat weer beginnen. Veertien afleveringen lang zal het team van FC Social bij de clubs langsgaan om een competitie af te werken met diverse elementen. ”Dit jaar doen we het net weer wat anders als de afgelopen jaren. De bijdrage om dit jaar deel te nemen aan de FC Social Challenge Cup is €100,- per vereniging. Wij van het FC Social team hebben er weer veel zin om de Challenge Cup te starten, maar daar hebben we natuurlijk ook clubs voor nodig. Ook dit jaar hebben we weer een leuke prijs voor de winnaar van onze Challenge Cup” aldus Jordi de Zwart.

”De insteek is dit jaar dan ook weer anders dan de afgelopen jaren. Dit jaar houden we naast de Challenges ook een korte voetbal quiz.

Interesse?

Wilt u nou meer weten over hoe dit eruit komt te zien. Kijk dan voor meer info is de bijbehorende brochure.

Challenge Cup Brochure VR

Sponsorbrochure – FCS

Heeft u interesse? Schrijf je dan nu in voor de FC Social Challenge Cup met 1 klik op de bijbehorende link.

Laat een antwoord achter