Cruciale avond voor ‘Feyenoord-familie’

1

Er staat woensdagavond voor de ‘Feyenoord-familie’ een belangrijke ledenvergadering te wachten. De leden van Sportclub Feyenoord beslissen over de toekomst van de aandelen die de Sportclub Feyenoord in De Kuip (Feyenoord Stadion N.V.) heeft.

De stichting ‘ Vrienden van De Kuip’ wil met een eenmalige betaling van 4 miljoen euro en jaarlijkse betaling van 11 miljoen euro – 275.000 euro in veertig jaarlijkse termijnen – de aandelen overnemen. De groep dient komende woensdag, tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering, dat cumulatief bod van 15 miljoen euro in op de aandelen van Stadion Feijenoord B.V.

Naast Stichting Vrienden van de Kuip is er met De Kromme Zandweg B.V. nog een partij die aast op de aandelen van Sportclub Feyenoord. Cees Ultee, bestuurslid van De Kromme Zandweg B.V., is tevens secretaris van Sportclub Feyenoord. Ultee zou volgens Stichting Vrienden van de Kuip een mondeling bod van in totaal 11 miljoen euro hebben gedaan.

1 reactie
  1. John Jacobs zegt

    voor alle leden van de Sportclub Feyenoord. Kies met verstand en niet onder druk.

Laat een antwoord achter