CION wint van Kethel Spaland (Video)

0

Een sterk CION heeft eenvoudig afgerekend met Kethel Spaland (za). De ploeg van oefenmeester Najim Nasri kwam door een doelpunt van Danny Koetsier, die een afgemeten steekpass van Joey van der Velden op karakter ingleed,  al na een kwartier spelen op voorsprong. Niet veel later verdubbelde Tiemen Noordam de score waardoor de Vlaardingers in een zetel de thee op konden zoeken.

In het tweede bedrijf bleef het spelbeeld ongewijzigd, CION bleef kansen creëren maar was slordig in de afwerking en Kethel Spaland (za) was niet bij machte daar iets tegenin te stellen. In het slot van de wedstrijd drongen de Schiedammers aan wat diep in blessuretijd resulteerde in een strafschop. Deze werd door Melletson verzilverd maar had alleen statistische waarde: 2-1

Door de overwinning lijkt de strijd om de eerste periode, mede door de knappe overwinning van HBSS op DVO’32, te gaan tussen HBSS en CION.

Foto: Mischa Keemink

Laat een antwoord achter