Arnesen over functie: ‘Eerst alles bij Anderlecht afhandelen’

2

Feyenoord lijkt in de zoektocht naar een technisch directeur uit te zijn gekomen bij Frank Arnesen.

De Deen (63) laat in een reactie aan Rijnmond Sport weten dat hij niets kan en wil bevestigen. ”Ik ben nog bezig met het afhandelen van mijn vertrek bij Anderlecht”, zegt Arnesen.

De Telegraaf bracht maandagmorgen het nieuws naar buiten dat Arnesen in beeld is in De Kuip. De beoogd opvolger van ad interim Sjaak Troost laat nog een andere reden weten. ”Het tweede is dat ik twee weken geleden een nieuwe knie heb gekregen en ik richt mij volledig op het herstel. Ik kan en wil geen informatie geven, want ik zit nog met het Anderlecht-verhaal. Voor dat afgehandeld is, kan ik geen commentaar geven.”

2 Comments
  1. Joop Van Den Heuvel zegt

    Kom maar niet aub
    Ted van Leeuwen zou een wijs besluit zijn

  2. Daan Noorlander zegt

    ja geld he

Laat een antwoord achter