ADV: Boek nu uw trainingskamp voor komende winter!

0

VoetbalRotterdam en Trainingskampen.nl hebben de samenwerking geïntensiveerd. Beide bedrijven werken al jaren samen en gaan nu de samenwerking verder uitbreiden. Er komt een eigen aanspreekpunt (zie mailadres onder) vanuit VoetbalRotterdam voor de regioclubs. Dit betreft trainingskampen voor zowel het binnen- als het buitenland. De clubs zullen door VoetbalRotterdam in het zonnetje worden gezet. De regioclubs die boeken via VoetbalRotterdam en Trainingskampen.nl zullen extra aandacht gaan genereren door nieuwsartikelen voor, tijdens en na het trainingskamp. Ook verschijnen er superdeals voor de clubs!

Trainingskampen.nl

Al 15 jaar is Trainingskampen.nl dé specialist in het organiseren van complete verzorgde trainingskampen, voor o.a. voetbal, atletiek en hockey.

Trainingskampen.nl heeft een aanbod van maar liefst 129 locaties over Europa. Alle locaties worden jaarlijks bezocht zodat alle locaties in zowel binnen- als buitenland aan de kwaliteitseisen van Trainingskampen.nl blijven voldoen. Ieder trainingskamp biedt perfecte sportfaciliteiten, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving.

Grote regioclubs als Excelsior Maassluis, Barendrecht, RVVH en Smitshoek boekten de laatste jaren diverse malen hun trainingskamp bij trainingskampen.nl. Maar niet alleen de hoogspelende verenigingen reizen af naar het buitenland. Ook DVV’09, Rijnmond Hoogvliet Sport, Overmaas en VFC wisten de Zuid-Europese zon op te zoeken.

VoetbalRotterdam

VoetbalRotterdam bestaat inmiddels bijna dertien jaar. De website bericht over bijna 200 clubs uit de regio Groot Rotterdam. Dagelijks verschijnen er interviews, verslagen, uitslagen en nieuwtjes op www.voetbalrotterdam.nl. De website wordt dagelijks gemiddeld bezocht door zo’n 20.000 mensen die samen 60.000 pagina’s bekijken.

Wilt u ook op kamp of heeft u vragen over een kamp stuur dan een email naar Trainingskampen@VoetbalRotterdam.nl

Laat een antwoord achter