Zwaluwen in slotfase langs DUNO D.

0

Zwaluwen heeft goede zaken gedaan in de wedstrijd tegen DUNO D. Een 1-2 achterstand werd omgebogen in een 3-2 overwinning. Zwaluwen blijft hierdoor na twee wedstrijden nog ongeslagen.

De Vlaardingers begonnen fris en fruitig aan de wedstrijd. Na zeven minuten was er een buitenkansje voor Veiga Lopes om de score te openen. Hij zag zijn strafschop op de lat belanden.

Nog geen vijf minuten later was het dan wel raak. Na een voorzet vanaf de rechterkant wist Ajarai de bal in een keer op zijn pantoffel te nemen en voor 1-0 te zorgen. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de zwaluwen. Tot in de 40e minuut Boer van Duno zijn schot opeens het goal in zag belanden. Deetman raakte de bal aan, waardoor de bal over doelman van Splunter heenvloog.

Na rust leken de Vlaardingers het even kwijt. Duno wist met een razendsnelle counter de 1-2 te maken. Het was Grot die met een actie van buiten naar binnen wist te draaien en doelman van Splunter met een hard schot kansloos liet. De gasten uit Gelderland hielpen Zwaluwen een handje met de 2-2.

Na slordig balverlies wist Fortes de bal bij Slabbekoorn te krijgen die voor 2-2 wist te zorgen. In de slotfase was het een heerlijke bal van Fortes die van der Hoeven wist te bereiken. Van der hoeven trok de bal voor, waar Veiga Lopes klaar stond om de bal over de doellijn te lopen; 3-2. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Smitshoek.

Laat een antwoord achter