Zaalvoetbal van start: Feyenoord Futsal pakt Super Cup, HBSS opent met gelijkspel

0

De vrouwen van Feyenoord Futsal hebben vrijdagavond het zaalseizoen afgetrapt met de winst van de Super Cup. In de verlenging tekende Jennifer Oliveira voor de enige treffer van het duel.

De mannen van Feyenoord Futsal speelden iets later de eerste competitiewedstrijd tegen Groene Ster. De ploeg van Abdul Marbah verloren met 2-3 van de Vlissingers. 

In de eerste divisie spelen regioploegen CFM/Transito en ZVG/Cagemax. Beide ploegen komen op vrijdagavond in actie.  ZVG/Cagemax gaat in Berkel-Enschot op bezoek bij Be’79 en CFM/Transito reist af naar Wijchen voor een wedstrijd tegen Madereros C.F.

In de topklasse B komt Feyenoord Futsal 2 pas vrijdag in actie. In het Topsportcentrum wordt Lugdunum ontvangen. Op dezelfde avond speelt FC Maense in Sporthal Margriet tegen GZV Watergras. In Hoogvliet spelen OACN-Boys en Rotterdamse Studenten hun eerste competitiewedstrijd. HBSS opende maandag de competitie al tegen HMC. In Den Haag werd het 4-4.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter