WCR langs BZC/Zuiderpark naar volgende ronde beker

1

WCR (za) speelde 15-9-19 de 3e bekerwedstrijd uit tegen BZC. De eerste wedstrijd tegen Rhoon was gelijk geeindigd. En de 2e wedstrijd tegen DRL in een overwinning voor WCR. Deze wedstrijd begon moeilijk voor WCR. Het hoger spelende BZC dicteerde het spel en kreeg een aantal kansen. Gelukkig stond sluitpost en debutant Robert Febus steeds weer op de juiste plek. Helaas kwam WCR toch op achterstand. Een fraaie krul vloog zo de bovenhoek in. 1-0! Hierna kwam WCR beter in hun spel. Dit resulteerde in een paar goede aanvallen met als resultaat de gelijkmaker van Bjorn Verheij na een voorzet van Mitchel Keikes. 1-1! Niet lang hierna kwam na een goede combinatie op rechts de bal bij Giovanni Oskam. Hij schoot tegendraads de 1-2 binnen!

In de rust werd Kevin de Groote vervangen door Xander v Kralingen. Na rust ging BZC meer op de lange bal spelen. Dit bracht af en toe wat gevaar met zich mee, maar werd vaak goed opgelost door de verdediging van WCR. Helaas voor WCR trapte de warrige scheidsrechter in een schwalbe van BZC en kende hij een strafschop toe. Deze werd benut! 2-2! WCR had een verse kracht nodig en bracht Robin Romijn in voor de leeggestreden Bjorn Verheij. Een tactisch goede zet van Cor Waalboer. De verdediging van BZC bleef met veel ruimte in de rug spelen, waarvan WCR goed gebruik maakte. Een diepe voorzet van de inmiddels ingebrachte Nick Groeneboom kwam bij Robin Romijn die hem keurig binnen volleerde. 2-3! Robin Romijn werd hierna nog eens diep gestuurd en legde netjes af op Mitchel Keikes. 2-4! Vervolgens kreeg BZC weer een penalty. Keeper Robert Febus was te laat en legde de spits neer. Ook deze werd benut. 3-4!

Het slotakkoord was weer voor Robin Romijn van WCR. Een pass van Kevin Francois zette Robin Romijn alleen voor de keeper. Zo scoorde hij zijn 2e van de middag. 3-5! De scheidsrechter beëindigde de wedstrijd en WCR is door in de beker.

1 reactie
  1. Ronald Van Buuren zegt

    Goed gedaan mannen

Laat een antwoord achter