VACATURE: Operator worden? Wij zoeken leerlingen! (BBL/MBO)

0
 
Je bent minimaal 18 jaar en je hebt een technische vooropleiding dan wel aantoonbare affiniteit met techniek. Ervaring met het laden en lossen van truck, trein of schip is een pré. Je bent bereid tot het volgen van benodigde cursussen, waaronder Votob.
LOCATIE:
Botlek – Rotterdam
HET BEDRIJF:
Onze opdrachtgever heeft in 2011 een nieuwe state of the art tankterminal in gebruik genomen. In 2017 kwam hier nog een bestaande terminal bij en voor 2019 staat er nog een uitbreiding gepland. Onze opdrachtgever laat zich kenmerken door een informele en no nonsens cultuur.
WERKZAAMHEDEN:

 • Zorgdragen voor de fysieke verlading van vloeibare bulk via geautomatiseerde systemen van en naar (zee)schepen, tankauto’s en tankwagons.
 • Toezien op de naleving en handhaving van vigerende wet- en regelgeving en ziet toe op naleving en handhaving van milieu- en veiligheidsvoorschriften.
 • Daarnaast draag je de zorg voor een veilige werkomgeving voor jezelf en collega’s. Je rapporteert dagelijks aan de Loading Master over de dagelijkse gang van zaken, gesignaleerde problemen en/of knelpunten in het productieproces, etc.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de terminal voor chauffeurs, schippers en medewerkers met betrekking tot verladingen.
 • Beladen, lossen en verpompen van de diverse producten op de tankterminal. 
 • Mits voldoende relevante werkervaring is een combinatie met Votob mogelijk, bekostigd door werkgever!
FUNCTIE-EISEN:

 • Het verladen van (zee)schepen, tankwagens en tankwagons, administratieve afhandeling van de bij de verlading benodigde controlelijsten en documentatie o.a. (ADN) safety checklists, panel- of controlekamerwerkzaamheden, ervaring met bediening van pompen, afsluiters en andere systemen middels geautomatiseerde (DCS) systemen,
 • Lopen van controlerondes en een juiste verslaglegging van eventuele constateringen, aansturen operators
 • Het is een pré wanneer je productkennis hebt van chemie, biodiesel en minerale producten zoals gasolie en benzine(componenten). 
 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau. Bij voorkeur aangevuld met VCA.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid.
 • Je bewaakt dat er te allen tijden gewerkt wordt volgens de geldende VGWM-, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Je bent inventief en voelt je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken op de tankterminal, maar voelt je ook medeverantwoordelijk voor de realisatie van de bedrijfs- en afdelingsdoelstellingen.
 • Je bent schriftelijk en mondeling communicatief zeer vaardig, je communiceert op een open en duidelijke wijze met collega’s en weet hen te stimuleren en te motiveren in hun dagelijkse werkzaamheden en ontwikkeling. 
 • Je beheerst zowel de Nederlandse, Engelse als de Duitse taal om te communiceren met de diverse nationaliteiten die de terminal aandoen.


Doorzettingsvermogen, klantgericht, flexibel, service verlenend, plannen, organiseren, gedreven, initiatiefrijk en overtuigen zijn jouw sterke competenties!

WAT KUN JE VERWACHTEN:
Het gaat om een leerling-(bbl) plek waarbij jij je Votob A diploma gaat halen. Je werkt fulltime in de continu (5-ploegen). Gedurende het eerste jaar ontvang je het minimum loon plus een ploegentoeslag van 30% en reiskosten. Je studie wordt betaald. Een unieke kans om je carrière als operator in de petrochemie te starten!
Het gaat om een uitdagende functie bij een tankterminal die een sterke groei doormaakt en volop in beweging is. De organisatie kenmerkt zich door een informele en resultaatgerichte cultuur waar initiatief, zelfstandigheid en pro activiteit zeer gewaardeerd worden. 
GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kunt u mailen naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

Laat een antwoord achter