Slordig Rijnmond HS wint van Egelantier Boys

0

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft ook de tweede bekerwedstrijd gewonnen. Bij Egelantier Boys stond na 90 minuten een 1-4 eindstand op het bord.

Op het hoge gras aan de Schulpweg bleek het moeilijk voetballen, maar ondanks dat was het Rijnmond dat het betere van het spel liet zien. Dit resulteerde in een snelle voorsprong, want na 20 en 22 minuten werd 0-1 en 0-2 gemaakt. Eerst vond Runell Martes met een steekpass Lorenzo Kranenburg, twee minuten later stuurde Stefan de Kovel Justin Snijders weg. Justin vond Ackeo Liefden, die beheerst afrondde.

Daarna slopen er wat slordigheden in het spel van de groen-gelen. Helaas met tegendoelpunt tot gevolg, Volkan Boyük lobde de 1-2 binnen.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld: Een beter Rijnmond Hoogvliet Sport met teveel slordigheden. Na 11 minuten in de tweede helft schoot Hooi zijn ploeg in veilige haven. De 1-4 van Lorenzo Kranenburg na 88 minuten gooide het duel in het slot.

De prima leidende scheidsrechter Jeroen Achterberg trok geel voor Lyshon Leona (Rijnmond Hoogvliet Sport) en Faruk Dugalic (Egelantier Boys)

Rijnmond Hoogvliet Sport: Lorenzo Theeuwen, Biggy Lake, Angelo Hoppezak, Tom Beker (’62 Mike van Haften), Lyshon Leona, Runell Martes, Stefan de Kovel (’46 Jorginho Pietersz), Lorenzo Kranenburg, Rohaindrick Hooi, Ackeo Liefden, Justin Snijders (’72 Michael Birnie).

Laat een antwoord achter