SKOR Sports slaat samen met de Future Talent Keepers Academy de handen ineen

0

De Future Talent Keepers Academy (FTKA) – die deel uitmaakt van de leidende voetbalschool FTA in de regio West Nederland –  wordt ambassador van het ambitieuze sportmerk SKOR Sports. Beiden hopen hiermee door te groeien binnen de voetbalwereld.

Keeperstrainer Merrick Leijnse van Future Talent Keepers Academy is enthousiast over het samenwerkingsverband met SKOR Sports. “We zitten in dezelfde fase. Onze Academy breidt zich uit met steeds meer leden en we zijn constant opzoek naar nieuw talent binnen onze keepersschool. SKOR Sports is ook groeiende. Binnen de voetbalwereld gaan zij de samenwerking aan met keepers- en voetbalscholen, om ze te voorzien in het juiste trainingsmateriaal. Dit loopt uiteen van voetballen tot keepershandschoenen. Gezien we beide in een ontwikkeling zijn, was er direct een klik!”

Als ambassador zal de Academy vanaf nu gaan werken met de ballen en keepershandschoenen van SKOR Sports. Hiermee spelen zij een belangrijke rol in de doorontwikkeling van het innovatieve sportmerk, op het gebied van comfort en design.

Ook Jeffrey Jonkman, directeur van SKOR Sports, is blij met deze samenwerking. “Het was voor ons een logische stap om met de Future Talent Keepers Academy om de tafel te gaan. Wij zijn een gedreven merk en doen het graag net iets anders dan de rest. De passie en gedrevenheid van de Academy sluit perfect aan bij ons merk.” 

Over SKOR Sports (voorheen ERMA Sport)

SKOR Sports is al 20 jaar voetbalspecialist. Voorheen leverden zij voornamelijk dug-outs onder ERMA Sport, nu leveren zij alles voor de club en de individuele sporter. Je kunt bij SKOR Sports terecht voor doelen, dug-outs, voetballen, keepershandschoenen, scheenbeschermers en nog veel meer. De producten worden gebruikt door clubs als Ajax, Feyenoord en PSV, maar ook door de amateurclub bij jou om de hoek.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter