Rijnmond HS ruim langs Rozenburg

0

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft zich in de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding van zijn goede kant laten zien. Aan de Botreep werd Rozenburg met 4-0 verslagen.

Met twee voetballende ploegen waren er wat kansjes over en weer. Bij Rijnmond testte Justin Snijders de Rozenburgse keeper, aan de andere kant probeerde Nick de Bil doelman Boom te verrassen, maar zijn poging ging over. Bij poging 2 vond de Bil wel het net, maar deed dat in buitenspelpositie.

De ban werd gebroken door Justin Snijders. Rohaindrick Hooi zette goed druk op zijn tegenstander, Joshua Olymph won op kracht zijn duel, waarna de bal via Martes en Hooi bij Justin terecht kwam: 1-0!

Vanaf het begin van de tweede helft was het Rijnmond Hoogvliet Sport wat dicteerde. Dit resulteerde in 3 goals van JustinSnijders in 6 minuten tijd. Birnie en Martes waren bij 2 van de 3 goals betrokken met een assist.

Rijnmond Hoogvliet Sport voetbalde de wedstrijd volwassen uit.

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino Boom, Joshua Olymph, Mike van Haften (’67 Angelo Hoppezak), Django Binder (’46 Biggy Lake), Lyshon Leona (’55 Tom Beker), Roddy Soares, Michael Birnie, Jorginho Pietersz (’76 Romeo Rommy), Runell Martes (’67 Lorenzo Kranenburg), Rohaindrick Hooi (’63 Stefan de Kovel), Justin Snijders.

Klik hier voor de overige oefenuitslagen.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter