Rijnmond HS nipt langs Stellendam

0

Rijnmond Hoogvliet Sport is erin geslaagd ook zijn derde bekerwedstrijd te winnen. In een slordige wedstrijd werd met een minimaal verschil gewoon van Stellendam.

Na een kwartier spelen soleerde Lyshon Leona langs 2 man en gaf een prima pass op Lorenzo Kranenburg. Kranenburg, die met 7 goals een uitstekende voorbereiding kent, vond het net: 1-0. Drie minuten later was Stellendam dichtbij de gelijkmaker, maar de kans werd voor open doel naast geschoven.

In de tweede helft ging het spel op en neer. Rijnmond had het betere van het spel en trachtte meerdere malen het Stellendamse doel te vinden. Op doelpogingen van Birnie, Liefden en Snijders had doelman Wesley de Jongh elke keer een uitstekend antwoord. Door deze reddingen hield Stellendam de hoop op een stuntje. Met enkele counters zorgden de Stellendamse voorhoede voor licht gevaar, maar tot doelpunten heeft dat niet meer geleid.

De goed leidende scheidsrechter Durgunsu hield in een sportieve wedstrijd de kaarten op zak.

Rijnmond Hoogvliet Sport: Giovanni Boom, Romeo Rommy (’62 Biggy Lake), Angelo Hoppezak, Tom Beker, Lyshon Leona, Roddy Soares, Stefan de Kovel (’58 Jorginho Pietersz), Michael Birnie, Lorenzo Kranenburg, Rohaindrick Hooi (’76 Justin Snijders), Ackeo Liefden.

Klik hier voor meer foto’s.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter