Quick Boys supporters weigeren buscombi; 90 procent kaarten niet verkocht

1

Quick Boys heeft woensdagavond ‘slechts’ 125 kaarten verkocht voor de wedstrijd tegen Katwijk op 21 september. Dat laat de club weten aan Voetbal in de Bollenstreek.

De blauw-witten kregen de beschikking over zo’n 1370 kaarten voor de eerste derby van het seizoen. De harde kern van de club, genaamd ‘Quick Boys Firm’ liet al in een statement weten niet present te zijn bij de wedstrijd van 21 september op De Krom.

De supportersgroep wil met de boycot een statement maken naar de burgemeester gezien de invoering van de verplichte buscombi. De fans waren het hier niet mee eens en besloten dus om de derby aan zich voorbij te laten gaan.

De harde kern riep daarnaast aan de medesupporters op om met hen de wedstrijd aan zich voorbij te laten gaan. De overige supporters hebben daar dus gehoor aan gegeven. De promovendus blijft tot op heden met ruim negentig procent van de kaarten zitten. Overigens hebben de supporters nog de mogelijkheid om online een kaartje te kopen.

1 reactie
  1. Egbert Hadders zegt

    Wat een waanzin zo help je het amateur voetbal naar de klote wat een beleid

Laat een antwoord achter