Pernis verrast VFC (za)

4

De zaterdagvoetballers van VFC zijn er zaterdagmiddag niet in geslaagd met een resultaat terug te keren uit Pernis. De ploeg van trainer Bas van Loenen verloor ondanks een vroege voorsprong uiteindelijk met 5-3.

VFC kwam vliegend uit de startblokken. Aaron de Bruin scoorde binnen tien minuten twee doelpunten, waardoor VFC lange tijd op rozen zat. Even later was het Troy Salomons die er ook nog 1-3 van maakte, maar daarna kantelde het duel en was het uiteindelijk Pernis dat aan het langste eind trok. In de resterende minuten wisten zij nog vier keer te scoren, waardoor het 5-3 werd.

Overig Nieuws
4 Comments
 1. Jelmer Verwater zegt

  Balen Perry vlgnde x beter

 2. Jelmer Verwater zegt

  Balen Perry vlgnde x beter

 3. Mien Kraijema zegt

  Goed begin Pernis Ga zo door

 4. Mien Kraijema zegt

  Goed begin Pernis Ga zo door

Laat een antwoord achter