Nieuwenhoorn heer en meester bij FC IJsselmonde (zo)

0

Het was geen topper qua spelniveau. Het tempo was laag en het krachtsverschil groot. Maar in IJsselmonde trof Nieuwenhoorn wel een tegenstander die bleef voetballen ondanks de uiteindelijke ruime uitslag.

Nieuwenhoorn oogde wat gelaten. Het Lukte niet om tempo in het spel te krijgen. Veel Lopen met de bal, geen meters willen maken voor een ander, op plekken van medespelers de bal ophalen en dan vervolgens een bal geven die je medespelers ook kunnen geven. Dan wordt het moeilijk om goed te voetballen.

Nieuwenhoorn was heer en meester maar had veel tijd nodig om tot kansen te komen, en als men een kans had was het vrij slap qua inzet voor de goal. Er waren dan ook zelden spelers scherp in de zestien te vinden, of de eindpas werd geblokt.

Maar het kon niet uitblijven. Toch met 0-2 de rust in. In de 2 helft kwam Nieuwenhoorn nog iets minder scherp de kleedkamer uit. Door foutjes kreeg de tegenstander pardoes nog wat kansjes op kansen. Maar uiteindelijke hadden ze niet de kwaliteit echt gevaarlijk te worden.

Na de 3-0 werd liep Nieuwenhoorn makkelijk uit naar 8-0. Een makkelijke overwinning tegen een sportief IJsselmonde.

Laat een antwoord achter