Negen goals bij Meeuwenplaat – COAL

0

Op een regenachtig Pacorini complex werd er gestreden tussen Meeuwenplaat en Coal, beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd verloren dus het was aanhaken of blijven hangen op de onderste plaatsen. Meeuwenplaat begon goed tegen de technisch vaardige spelers van Coal, na 10 minuten scoorde Mert Sarigul op aangeven van Jeandre Andrea, een opsteker die helaas niet lang duurde. Vijf minuten later Coal kwam snel langszij. 1-1. Weer vijf minuten later was wederom Coal die elkaar steeds beter konden vinden, de 1-2 was het gevolg. Toch kwam net voor rust de gelijkmaker op het bord. Jeandre was op links zijn tegenstander te snel af en zijn voorzet werd knap afgemaakt door Mert, die zo zijn tweede maakte. Rust 2-2.

Na rust was het Coal die steeds meer vat op de wedstrijd kreeg, hun technisch vaardige spelers warden steeds gevaarlijker, Zonder Stevert Verschoor, die al geel had en in de kleedkamer achter bleef werd het moeilijker. Gelukkig kreeg ook Meeuwenplaat kansen, de Coal verdediging had het nakijken op een inzet van Richendel Petrona, 3-2. Een tien minuten later was het weer Petrona die een fout van de verdediging afstraften. 4-2. Meeuwenplaat op rozen zou je zeggen.

Meeuwenplaat ging wat verdedigender spelen maar kreeg het daardoor steeds moeilijker, na nog een kans van Petrona (die een puike wedstrijd speelde), zijn lob ging net over, was het toch Coal die de aansluitingstreffer scoorde. 4-3. In plaats van elkaar te steunen, werd er gewezen naar elkaar en kon Coal steeds gevaarlijk worden, ze roken bloed en de 4-4 kwam er dan ook. Vlak voor tijd werd het door een kopbal van de gevaarlijke spits ook nog 4-5. Een onnodige nederlaag na een voorsprong van 4-2, al doe ik Coal daar mee te kort want die bleven er altijd in geloven.

Volgende week de zware uitwedstrijd bij RVC 33, die met 4 punten veel beter is gestart. Hier zal het veel beter moeten en zal er voor elkaar getreden moeten worden.

Laat een antwoord achter