Moniz: ‘Alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie zijn finales’

3

Het treffen tussen Excelsior Rotterdam en NAC Breda is een absolute topper in de Keuken Kampioen Divisie. Beide ploegen hebben 13 punten na 6 wedstrijden, op doelsaldo staat NAC Breda een plekje boven Excelsior. De aftrap in het Rat Verlegh Stadion is morgenavond om 20:00 uur.

Avondje NAC

,,Het Avondje NAC herinner ik me nog wel van vroeger, toen ik zelf nog speler was’’, zegt Ricardo Moniz. ,,Dat was nog aan de Beatrixstraat in het oude stadion. Ik weet niet hoe het nu is, maar wij moeten met de druk om kunnen gaan. Als je de favorietenrol wilt waarmaken, moeten we er morgen zeker staan.’’

Finale

Volgens Moniz is het duel tegen NAC Breda niet lastiger dan andere wedstrijden: ,,De Keuken Kampioen Divisie is gewoon top, elke wedstrijd is een finale. Als je dat niet zo benadert, dan krijg je een zwaar seizoen. Dat hebben we ook gemerkt tegen Helmond Sport, toen we het heel moeilijk hadden. NAC uit is qua entourage top, daar hoef je spelers niet extra voor te motiveren, net als tegen Go Ahead Eagles.’’

Kaartverkoop

De buscombi naar Breda is inmiddels vol. De bus vertrekt morgen om 18:15 uur vanaf het parkeerterrein van het van Donge & De Roo Stadion. Wel zijn er nog autotickets te koop. De prijs is 6 euro. Je kunt vrijdag tot uiterlijk 15:00 uur kaarten aanschaffen via Excelsior Tickets.

Overig Nieuws
3 Comments
  1. Robert Graafland zegt

    Wát een clown is dat zeg…

  2. Abdul Nassoh zegt

    Dit is een echte top trainer. Moniz kan de individu beter maken en wel meer.

  3. Adrie de Weerdt zegt

    Ja die is kampioen dom lullen hij zit ook in de finale hij weet alleen nog niet dat hij gewonnen heeft

Laat een antwoord achter