Meiden opgelet: Doe mee aan de Feyenoord Meidenmodule!

0

Wil jij vanaf vrijdag 20 september 2019 tien weken lang trainen op het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord Academy? Pak dan nu je laatste kans en doe mee aan de nieuwe Meidenmodule van Feyenoord Soccer Schools!

Klik hier om direct in te schrijven.

Compleet voetbalpakket

Hoofdtrainer Ben Wijnstekers kijkt er naar uit om jou te helpen in je ontwikkeling als voetballer. Als deelnemer aan de Meidenmodule ontvang je een compleet kledingpakket van adidas en maak je bovendien kans geselecteerd te worden voor de Meiden All Stars!

Keepers

Voor keepers wordt er een speciale Keepersmodule georganiseerd. Deze module staat onder leiding van een ervaren keeperstrainer om van jou een betere keeper te maken!Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over de Meidenmodule van Feyenoord Soccer Schools lees je hier.

Laat een antwoord achter