Kökcü dankbaar: ‘Mijn ouders werden voor gek verklaard, hen wil ik terugbetalen’ (video)

2

Orkun Kökcü is dit seizoen bij Feyenoord een basisspeler. Lang heeft de middenvelder twijfels over zichzelf gehad maar toen hij zijn contract bij Feyenoord tekende is alles in een stroomversnelling gegaan. 

In 2014 nam Feyenoord Kökcü over van FC Groningen. “De belangrijkste rol was voor mijn ouders weggelegd. Die hebben me altijd gesteund. Ze werden voor gek verklaard toen ze meegingen naar Groningen. We willen ze terugbetalen, maar we zijn nog lang niet klaar met het terugbetalen,” vertelt Kökcü aan Voetbalzone.

Kökcü is tegenover Voetbalzone duidelijk over zijn plannen. “Het is geslaagd als ik een vaste basisspeler ben geworden, belangrijk ben geweest voor Feyenoord. Die zes wedstrijden in Europa zijn ook belangrijk, ook voor de ontwikkeling van Feyenoord en mij. Hopelijk kan ik meer doelpunten maken en assists leveren.”

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Jan Poorthoven zegt

    Heel goed bezig je ben een kanjer

  2. Toon van Dijk zegt

    Cursus mediatraining met goed gevolg afgerond.!

Laat een antwoord achter