KNVB maakt promotie/degradatieschema’s bekend

0

Daar waar het ene team het komende seizoen strijdt om promotie naar een hogere klasse, daar doen andere ploegen er alles aan om zich te handhaven op het huidige niveau. Wat zij ervoor moeten doen om dit te bewerkstelligen, is te vinden in de promotie- en degradatiebesluiten.

De promotie- en degradatiebesluiten veldvoetbal voor het seizoen 2019/’20 zijn inmiddels gepubliceerd. Behalve de landelijke besluiten, heeft ook elk district zijn eigen besluiten wat betreft promotie en degradatie. Welke besluiten er voor jouw district gelden, is te vinden op KNVB Assist.

De KNVB heeft voor de vierde klassen (za) een alternatief schema. Deze wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Landelijk

Nacompetitie West II

Nacompetitie Zuid I

 
 

 

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter