IJvv de Zwervers gaat jubileumweek in

0

Morgen, zaterdag 14 september, trapt IJ.V.V. De Zwervers de jubileumweek af ter ere van het 100-jarig bestaan. De aftrap zal, voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen buurman LMO, om 15.00u symbolisch gedaan worden door erelid en voormalig bestuurslid, Teun Leuvekamp.

De 100-jaar mijlpaal wordt officieel op 19 september 2019 bereikt en dit zal gevierd worden middels een officiële receptie waarvoor in de afgelopen maanden uitnodigingen zijn verstuurd. De hele week van 14 tot en met 21 september zullen er festiviteiten op sportpark ‘De Groote Stee’ zijn.

Zaterdag de 14e starten we met een gezellige dag met muziek, braderie en een BBQ voor iedereen. De jeugd zal die dag de finale van de penaltybokaal uitvechten. Maandag vindt op het hoofdveld het IJVV De Zwervers Jeu de boules toernooi plaats. Op dinsdag- en woensdagavond zullen de jeugdelftallen onderling wedstrijden spelen gedurende een mixtoernooi.

Vrijdag zal er in de feesttent een bingo zijn met verschillende prijzen. En tenslotte zullen op zaterdag alle competitiewedstrijden vervallen waardoor alle leden en belangstellende aanwezig kunnen zijn bij de verschillende jeugdactiviteiten, onder andere met medewerking van Soufiane Touzani. Om 19u speelt een afvaardiging van de vereniging een wedstrijd tegen Oud-Feyenoord waarna om 20.30 zal het feest losbarsten met o.a. livemuziek van de Crossover band en de Wannabiezz. Hiervoor zijn inmiddels kaarten verkocht aan leden en ex-leden.

Bij vragen over de feestweek kan er contact opgenomen worden met IJ.V.V. De Zwervers via 100jaar@ijvvdezwervers.nl

Laat een antwoord achter