HOV/DJSCR verliest van WIK

0

Vandaag kwam het Haagse Wik op bezoek. HOV/DJSCR begon voortvarend aan de wedstrijd, door diverse kansen kwam uiteindelijk de 1-0 op het scorebord door Jack Elkins. Wik had nog niet afgetrapt of het regende kansen voor HOV/DJSCR. Het mocht niet baten waardoor dit ook de ruststand was.

Na de rust kwam Wik sterk uit de startblokken. Na fout uitverdedigen van HOV / DJSCR stond de gelijkmaker op het bord 1-1. Gelijk achteraan was een afstandsschot van Wik wat de 1-2 op het bord zette.

Ook kwam Wik er wederom goed uit en dit resulteerde de 1-3. Een echt zondagschot. Keeper Mo Zanane verkeek zich er op. Nadat HOV/DJSCR af had getrapt kreeg men het grip weer terug en scoorde captain Rachid el Khalifi de 2-3. De tijd was te kort en Wik nam de punten mee uit Crooswijk.

Volgende week nemen de mannen van trainer  Aitor Spetter het op tegen Alphen. De eerste confrontatie in de bekerronde ging Alphen er met de overwinning van door.

Opstelling: Mo Zanane, Zohair Hasnaoui, Lorenz Mowlabaks, Dogükan Alagöz, Diamant Makubikwa, Mertcan Kayabal, Rachid el Khalifi, Soufian Dohour, Jack Elkins, Jaouad Morabit, Achmed Assaih.

Laat een antwoord achter