HOV/DJSCR verliest eerste competitiewedstrijd van ODB

0

De eerste competitiewedstrijd uit tegen ODB uit Den Haag stond op het programma voor HOV/DJSCR. Op een zonovergoten sportpark van ODB stonden twee voetballende ploegen tegen over elkaar.

Na 3 minuten was het al raak. Een corner werd goed ingekopt door de aanvoerder van ODB 1-0. Het spel ging over en weer en HOV/ DJSCR kwam er af en toe goed uit. Soufian Dohour had een goede mogelijkheid waardoor zijn afstandsschot werd gestopt door de goalie van ODB.  Het was dankzij de goalie van HOV/DJSCR te danken dat de uitslag niet hoger was. Fraaie reddingen hield hij zijn ploeg op de been.

Voor het team van trainer Aitor Spetter was te melden dat er een vervelende blessure voor Maurice van de Linden was. Die tevens voor controle naar het ziekenhuis is gegaan. Hij werd vervangen door Diamant Makubikwa. Dit was ook de ruststand 1-0.

Na de rust kwam HOV/DJSCR sterk uit de startblokken door diverse mogelijkheden onder wie Rachid el Khalifi (vrije trap). Het publiek zat te wachten op gelijkmaker maar dat mocht niet baten want in de extra tijd scoorde ODB de 2-0 waardoor dit de einduitslag was.

Volgende week krijgt HOV/DJSCR het Haagse Wik op bezoek. Er zal uit een ander vaatje getapt moeten worden om een goed resultaat op de Bosdreef te houden.

Laat een antwoord achter