HOV/DJSCR op doelsaldo uitgeschakeld in beker

0
De laatste bekerwedstrijd thuis tegen Nicolaas Boys stond op het programma. Twee voetballende ploegen stonden tegen over elkaar op sportpark de Bosdreef. De mannen van Trainer Aitor Spetter hadden de opdracht gekregen om een goed resultaat te behalen. Maar ondanks de 3-0 overwinning op Nicolaas Boys is HOV/DJSCR niet door gedrongen tot de volgende ronde. Alphen boekte een ruime overwinning op Pretoria. Hierdoor heeft Alphen zich geplaatst met een beter doelsaldo voor de volgende ronde. Nu kan HOV/DJSCR zich volledig richten op de competitie dat zondag begint, en op bezoek gaat bij ODB in Den Haag.
 
Doelpuntenmakers:
 
1-0 Mertcan Kayabal
2-0 Rachid el Khalifi
3-0 Jaouad el Morabit
 
Mo el Zennane, Amin el Oiskhiri, Zohair Hasnaoui, Dogükan Alagöz, Chris Salazar, Mertcan Kayabal, Maurice Vd Linden, Soufian Dohour, Jack Elkins, Rachid el Khalifi (a) Jaouad Morabit.
 
Wissels:
Chris Salazar > Amado Cahuma
Maurice Vd Linden > Diamant Makubikwa
Rachid el Khalifi > Achmed Assaih

Laat een antwoord achter