Hilkemeijer: ‘Voor LMO zaak uit de vierde klasse te geraken’

5

LMO staat voor een spannend seizoen. Met veel versterking zal de formatie van Fred van Zon hoge ogen willen gooien in de vierde klasse.

Daley Hilkemeijer ziet naast LMO meerdere clubs die al jaren de stap omhoog willen maken. “Wij willen nu eindelijk wel eens weg uit de vierde klasse. Met de versterkingen en het oude elftal moet er een mix te maken zijn die moet leiden tot betere resultaten. Wij hopen lang om de titel mee te doen maar anders zal het via de nacompetitie moeten gebeuren.”

Hilkemeijer, in het verleden onder meer actief bij SC Feyenoord, DEHMusschen, Nieuwenhoorn en TOGB, beseft dat er meerdere clubs zijn die ambities hebben. “Ik schat FC Maense en CKC zeer hoog in. Beide ploegen hikken al jaren tegen de derde klasse aan en zullen ook dit jaar een rol van betekenis willen spelen. Daarnaast zie ik ook Bolnes nog wel voor een verrassing zorgen.”

Overig Nieuws
5 Comments
 1. Simone van Sintmaartensdijk zegt

  Al weer was toch 2 jaar geleden al de bedoeling.

 2. Dave van Dongen zegt

  Izak Lavooij, laat je team maar in de steek

 3. Edwin Oosterveld Luberti zegt

  Succes daley

 4. Paulo Jorge Rosa Da Cruz zegt
 5. Willem Weers zegt

  zelf heb ik daar gespeeld a1 46 jaar geleden een super tijd

Laat een antwoord achter