Heijser (CKC): ‘Doelstelling om de titel te pakken’

1

CKC greep afgelopen seizoen in de nacompetitie naast een ticket voor de zaterdag derde klasse. De ploeg van trainer Mario Meijer wil echter snel een stap hogerop maken en keeper Perry Heijser is duidelijk: ‘CKC moet voor de titel gaan spelen.’

De 21-jarige medewerker van PostNL en student sportmarketing is op jonge leeftijd al eerste keeper geworden en is positief over de ontwikkelingen bij de club. “CKC is toe aan een stap hogerop. Uiteindelijk willen wij kampioen worden maar er zijn natuurlijk nog enkele onbekende ploegen en ook die hebben ambities. Toch denk ik dat het vooral tussen CKC en FC Maense zal gaan. Wellicht zit daar door de overschrijvingen nog een verrassing tussen.”

1 reactie
  1. Pankadj Chawla zegt

    Amrit Dhillon

Laat een antwoord achter