‘Haps onzeker voor duel tegen ADO Den Haag’

2

Ridgeciano Haps ontbreekt dinsdagochtend wederom op de training van Feyenoord. Het is onbekend waar de linksback last van heeft. Vorige week ontbrak Haps ook al de hele week op het trainingsveld van Feyenoord. Dat meldt Rijnmond.

Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Luciano Narsingh trainden zonder klachten mee. Toornstra en Jørgensen kwamen dit seizoen nog geen minuut in actie. Narsingh trainde de afgelopen week aangepast, omdat hij in de vorige wedstrijd tegen Willem II geblesseerd was uitgevallen.

De internationals Vermeer, Berghuis, Tapia, Burger, Johnston en Senesi ontbreken ook nog op het trainingsveld. Zij zullen later deze week aansluiten. De Rotterdammers bereiden zich voor op het competitieduel van aankomende zondag in de Kuip tegen ADO Den Haag.

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Nico Mos zegt

    man-of-glass (helaas)

  2. Marcel Van Osnabrugge zegt

    Daar gaan we weer!! Zo zonde elke keer weer

Laat een antwoord achter