GHVV’13 langs PPSC 

0

Ook PPSC is aan de zegekar gebonden maar daar is dan ook alles mee gezegd. Buiten de eerste 20 minuten was het gewoon benedenmaats wat onze mannen lieten zien.  De start was dus veelbelovend met veel druk naar voren en PPSC was daardoor verrast en maakte veel fouten achterin waardoor GHVV’13 binnen 17 minuten op een 2 – 0 voorsprong kwam door goals van Ruben Speelpenning.

Daarna zakte het spel wat weg en kon PPSC zich herstellen van de eerste 20 minuten en kreeg mee grip op het spel van de thuisploeg. De rest van de 1e helft golfde het spel op en neer en PPSC kreeg grote kansen maar het vizier stond ( gelukkig voor GHVV ) niet op scherp.  De rust werd dan ook bereikt met een 2 – 0 voorsprong.

Na de rust zakte het niveau nog verder weg omdat GHVV’13 meer en meer voor zichzelf ging voetballen in plaats van als ploeg te fungeren. De 2e helft was dan ook eigenlijk ook niet meer op aan te zien maar gelukkig scheen het zonnetje ( ook af en toe een buitje ).

PPSC kon dus makkelijk overeind blijven en kreeg tegen het einde van de wedstrijd nog een paar grote kansen om de er nog een gelijk spel uit te halen maar gelukkig schoten ze er maar 1 in door slecht verdedigen van onze defensie. Het eindsignaal klonk en op het bord stond een 2 – 1 voor GHVV’13.

Laat een antwoord achter