Geen winnaar bij Jodan Boys – Capelle

0

Dit was een typische 0-0 wedstrijd en dat werd het vanmiddag dan ook. Beide ploegen namen geen risico, omdat ze bang waren voor elkaars snelle counter.

Bovendien ontbrak het aan de nodige creativiteit, waardoor er nauwelijks kansen waren. Beide keepers hadden een rustige middag, want er werd geen bal tussen de palen geschoten.

In de eerste helft had Jodan Boys het meeste balbezit, maar Capelle kreeg de eerste kans. Een voorzet van Joseph Gonçalves werd in de 13e minuut door Kevin van la Parra hoog over en naast geschoten. Het duurde tot de 41e minuut vooraleer er wat opwindends gebeurde. Een goed genomen corner van de thuisclub werd door Roald Heerkens naast gekopt en even later werd Jeroen Borsboom vrij voor het doel gezet, maar hij miste hopeloos.

In de tweede helft een ander spelbeeld, omdat nu Capelle het initiatief nam. Toch kreeg Jodan Boys de enige 100% kans van de wedstrijd. In de 53e minuut ondernam Bradley El Idrissi een solo en kon vrij uithalen. Het schot was minder goed en ging ruim naast. Zowel Jodan Boys als Capelle toonden inzet genoeg, maar in de zestien waren de verdedigingen de baas. Capelle had ook nog een mogelijkheid, toe de ingevallen Luuk Kraaijeveld kon uithalen, maar zijn schot werd geblokt. In de slotminuten aan beide zijden nog een hachelijke situatie, toen Boris Letterie en Mark Veerman over hun eigen doel kopten. Daar bleef het bij en het talrijk opgekomen publiek verliet teleurgesteld het terrein.

De prima leidende scheidsrechter Lars van Leeuwen gaf een gele kaart aan Eric Jansen van Capelle.

Capelle: Massimo van Ewijk, Jelle Pollemans, Leon Krznaric, Boris Letterie, Rutger de Bos, Jerry Scholman, Eric Jansen, Julian Agatowski, Justin van Mullem (58 Luuk Kraaijeveld), Kevin van la Parra (77 Philippe den Hartog), Joseph Gonçalves.

Jodan Boys: Roy Rondeltap, Michel Verkaik, Roald Heerkens, Mark Veerman, Ilias Oulad-Ali, Leroy Brank, Kevin de Vries, Mo Bellachen, Jeroen Borsboom (71 Lion van de Velde), Jordi Tuithof, Bradley El Idrissi (64 Yusri El Kandroussi).

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter